Den 29/11 hölls det KLIMATmaniFESTationer lite här och var i världen och det var en självklarhet för mig att delta. I ett regnigt Göteborg avslutades tåget på Götaplatsen där både talare och musiker framträdde. En sak, bland många, som fortfarande ekar i mitt huvud kom från nätverket Save our snow;

50% av snödagarna i Åre kommer ha försvunnit till 2050!

Det är alltså en konsekvens av vårt sätt att leva idag.

Trillevallen

På tur i Trillevallen.

Att vara i fjällen är en sådan otrolig njutning och det gör mig ofantligt ledsen att tänka på att kommande generationer inte kommer kunna njuta av dem på samma vis. Att inte kunna ta för givet det vi kan idag för att vi tog det ifrån dem. Det är inte särskilt bra jobbat av oss och hur ska vi kunna ursäkta och förklara det?

Offerdalsfjällen

Njutning i Offerdalsfjällen.